Bestel onze cadeaubon online

RainPharma Gezichtsbehandelingen

NATUURLIJKE SCHOONHEID

De geschiedenis van schoonheidsmiddelen en lichamelijke verzorging gaat even ver terug als de geschiedenis van de mensheid. In het graf van Egyptische koningen uit ca. 3500 v. C. zijn toiletartikelen en zalfjes teruggevonden.

RainPharma keert terug naar die tijd. Naar de basisprincipes van schoonheid en een tijd waarin verzorgingsartikelen nog niet synthetisch waren. Tegenwoordig lijkt het vernieuwend om uit te pakken met plantaardige verzorging. Maar eigenlijk is verzorging altijd natuurlijk geweest – alleen lijken we dat de voorbije vijftig jaar allemaal vergeten en zijn we met chemische producten aan de slag gegaan. Niet verwonderlijk dat er sindsdien nog nooit zoveel huidproblemen waren als vandaag. Hoog tijd om al die chemische middeltjes op te bergen. Hoog tijd voor RainPharma!

In de cosmeticawereld mag men echt alles beweren. Dat antioxidanten, vitamines en zogenaamde gepatenteerde superingrediënten je een stralende huid zullen bezorgen, bijvoorbeeld. Alleen worden vitamines, peptides en andere ingrediënten door de huid niet als zodanig opgenomen. Dat kan beter op een andere manier. Wij hebben de know how om je van kop tot teen te begeleiden in processen van huidverbetering en anti-aging, binnenin en vanbuiten. Voor een huid en lichaam in balans. Eerlijk. Zonder nonsens. En daar hoort de nodige verwennerij helemaal bij.

Onze gelaatsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering en relaxatie. RainPharma ontwikkelde een aantal innovatieve - zoals steeds natuurlijke - huidproducten voor professioneel gebruik. Die vind je enkel in het schoonheidssalon. In combinatie met de RainPharma thuisverzorging, zorgt dit voor een echt mooiere huid. Elke verzorging bestaat naast een dubbele reiniging en peeling, ook uit twee specifieke gelaatsmaskers. Bij elk bezoek wordt naar de conditie van je huid op dat moment gekeken. Elke keer is de gelaatsverzorging bijgevolg anders. Je hoeft op voorhand ook geen keuzes door te geven. Onze skincare specialisten kennen de RainPharma producten door en door en doen wat best is. Kies voor 60 of 90 minuten.

Omschrijving Prijs
RainPharma Gezichtsbehandeling 
Verwentijd ca. 60 min. € 69
RainPharma Gezichtsbehandeling 
Verwentijd ca. 90 min. € 89
Indien u uw afspraak niet kan nakomen, gelieve 24u op voorhand te verwittigen. Zo niet, zal 50% van de behandeling worden aangerekend.